In opdracht

HET PROCES, IN T KORT.

Je hebt besloten een bronzen beeld door mij te laten maken. Wat leuk, ik maak het met liefde! Indien mogelijk plannen we als eerste een persoonlijke ontmoeting. Zo leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we je wensen zoals de maat, de houding, patina ( kleur) en ( eventuele) sokkel. Vervolgens ontvang ik zoveel mogelijk foto’s , waardoor ik een goede indruk krijg van het te maken model . En dan ga ik aan het werk met was.

Regelmatig stuur ik beeldmateriaal, waardoor je nauw betrokken blijft bij het hele proces en je mening kan geven, want we doen dit allemaal samen. Zodra we beiden tevreden zijn, breng ik het wasmodel naar de bronsgieterij en begint een volgend proces; het maken van een mal, het gieten in brons, het afwerken en patineren. Daarna wordt, indien gewenst, het beeld op een sokkel geplaatst.

Nadat al deze stappen zijn doorlopen, nodig ik je uit om het beeld te komen ophalen. Lukt dat niet, dan wordt het beeld verzonden. 

Het maken van een bronzen beeld in opdracht kost veel tijd, energie en aandacht en is dus niet in een weekje klaar ..

Ook een tekening in houtskool of potlood maak ik, aan de hand van foto’ s, met liefde.

Wil je meer weten over de mogelijkheden & kosten of heb je andere vragen? Bel me en ik vertel je er heel graag meer over.

 

Op de hoogte blijven?

Ik hou je graag op de hoogte. 
In ruil voor je naam en mail adres stuur ik zo nu en dan het laatste nieuws.

Adres 

Natalie de Klijn
Breewei 71
8406 EC Tijnje ( Friesland )

Telefoon: 06 53 233 691
E-mail: info@nataliedeklijn.nl

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this