BEELD

in opdracht

HET PROCES, IN T KORT…

Je geeft mij de opdracht om een beeld te maken. Wat leuk! Indien mogelijk plannen we als eerste een persoonlijke ontmoeting. Zo leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we je wensen zoals de maat, de houding en de ( eventuele) sokkel. Vervolgens ontvang ik zoveel mogelijk foto’s , waardoor ik een goede indruk krijg van het te maken model . En dan ga ik aan de slag met was.

Regelmatig stuur ik filmpjes en foto’s, waardoor je nauw betrokken blijft bij het hele proces en je mening kan geven, want we doen dit allemaal samen. Zodra we beiden tevreden zijn, breng ik het wasmodel naar de bronsgieterij en begint een volgend proces; het maken van een mal, het gieten in brons, het afwerken en patineren (kleuren). Daarna wordt, indien gewenst, het beeld op een sokkel geplaatst.

Nadat al deze stappen zijn doorlopen, nodig ik je uit om het beeld te komen ophalen. Lukt dat niet, dan wordt het beeld verzonden. 

Het maken van een bronzen beeld in opdracht kost veel tijd, energie, aandacht en liefde. Het is dus niet in een weekje klaar ..

Wil je meer weten over de mogelijkheden & kosten van dit bijzondere proces of heb je andere vragen? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Op de hoogte blijven?

Ik hou je graag op de hoogte. 
In ruil voor je naam en mail adres stuur ik zo nu en dan het laatste nieuws.

Adres 

Natalie de Klijn
Breewei 71
8406 EC Tijnje ( Friesland )

Telefoon: 06 53 233 691
E-mail: info@nataliedeklijn.nl

Het atelier is open op afspraak

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this